Η Επίσημη Επιχειρηματική Επιθεώρηση της Herbalife. Αν θέλετε να συνεργαστείτε με την Herbalife, διαβάστε μόνοι σας τα γεγονότα πριν εγγραφείτε.

Αυτό δείχνει ότι αυτό που κάνει η Herbalife προσφορεσ είναι σίγουρα αποτέλεσμα στην αγορά. Παρόλο που η οικονομία έχει πληγεί πρόσφατα, καθώς είναι μια αειθαλής επιχείρηση ελέγχου βάρους, η Herbalife δεν έχει επηρεαστεί ελάχιστα από την παγκόσμια ύφεση.

Όταν γίνετε μέλος της Herbalife

Όταν γίνετε εκπρόσωπος της Herbalife, θα λάβετε ένα κιτ εκκίνησης που περιέχει ορισμένα από τα προϊόντα με υπογραφή, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον εαυτό σας ή να τα προωθήσετε σε άλλους πελάτες για να κερδίσετε προμήθεια.

Αυτές οι επιθυμίες δεν είναι ασυνήθιστες. Πολλές από τις συνεργαζόμενες εταιρείες του δικτύου ορίζουν τη μικρότερη ποσότητα δραστηριότητας που χρειάζεστε για να παραμείνετε ενεργοί.

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να δημιουργήσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση διανομής Herblife. Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους είναι η λιανική ή χονδρική πώληση των προϊόντων Herbalife.

Αλλά όπως συμβαίνει με τα περισσότερα σχέδια αποζημίωσης MLM, τα μεγάλα χρήματα δημιουργούνται με την παρακίνηση άλλων ανθρώπων να εγγραφούν για να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Στη συνέχεια, κερδίζετε μια μικρή προμήθεια βασισμένη κυρίως στον όγκο που δημιουργούν αυτοί και η νέα τους ομάδα.

Όπως συμβαίνει με κάθε επιχείρηση MLM, ο τρόπος για να κερδίσετε χρήματα παθητικά από άλλους διανομείς είναι να δημιουργήσετε μια τεράστια ομάδα.

Εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να λιανικής πώλησης προϊόντων χονδρικής. Η εγγραφή ή η ύπαρξη μιας τεράστιας ομάδας επιτυχημένων διανομέων είναι το μυστικό της επιτυχίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να κερδίσετε προμήθεια για κάθε μία από τις πωλήσεις του μέλους της ομάδας σας και πολλές με μια μεγάλη ομάδα, αυτές οι προμήθειες μπορούν να αρχίσουν να προστίθενται γρήγορα.

Εγγραφή νέων διανομέων της Herbalife

Κοστίζει περίπου 200 $ για να εγγραφείτε ως νέος διανομέας και σας δίνεται η επιλογή να “αναβαθμίσετε” και επίσης να αγοράσετε ένα επιπλέον απόθεμα προϊόντων που θα έχετε στη διάθεσή σας για πωλήσεις καταστήματος και δειγματοληψία.

Η ιδέα είναι απλώς να διανείμετε δείγμα προϊόντος και, στη συνέχεια, να συνεχίσετε για να λάβετε παραγγελίες λιανικής και να δείτε εάν ο υποψήφιος πελάτης σας μπορεί να ενδιαφέρεται να αποκτήσει μεγαλύτερη γνώση σχετικά με την επιχειρηματική ευκαιρία.

Με αυτόν τον τρόπο χτίζετε τη βάση των πελατών σας, αλλά ταυτόχρονα δείχνετε σε αυτούς τους πελάτες το όφελος από το να γίνετε επιχείρηση της Herbalife. Οπότε στην ουσία σκοτώνεις δύο πουλιά με μια πέτρα.

Η αλήθεια του θέματος είναι ότι, οι περισσότεροι διανομείς της Herbalife δυσκολεύονται να χορηγήσουν άτομα στην επιχείρησή τους. Αφού εξάντλησαν τη μνήμη τους και το είπαν στην οικογένεια και τους φίλους τους, τείνουν να μην έχουν κόσμο για να μοιραστούν την επιχείρησή τους.

Εξετάζοντας αυτούς που έχουν επιτυχία, μόνο λίγοι διανομείς κερδίζουν στα 6 νούμερα, ενώ άλλοι βγάζουν ένα μικρό εισόδημα μερικής απασχόλησης που πιθανότατα δεν θα καλύψει τη μηνιαία αυτόματη αποστολή. Όλα αυτά καταλήγουν στο μάρκετινγκ.