Ik ga uitleggen hoe je met copywriters voor verkoopbrieven moet werken om succes in je bedrijf bijna te garanderen door de tijd die je erin moet steken te verminderen. Door deze technieken te gebruiken, kun je ook een langdurige relatie opbouwen met de copywriter, die in de toekomst veel gunsten zal opleveren.

Nu om te beginnen wil ik dat je je focus richt: ik wil dat je talent vindt in de copywritermarkt. Zie je, niet elke copywriter is gelijk geschapen. De getalenteerde individuen hebben een liefde voor het werk en het creëren van resultaten voor hun klanten. Dit zijn degenen die u wilt opzoeken.

Dus hoe kun je een van deze vinden: Nou, het is niet altijd mogelijk om ernaar verwezen te worden. De tweede beste manier is om lid te worden van copywriter-forums. Ga naar Google en zoek naar ‘copywriterforums’. Zodra u zich hierbij aansluit, richt u uw aandacht weg van de copywriters en meer naar de algemene gebruikers, d.w.z. de niet-copywriters. Bouw een relatie met hen op en vraag hen wie u voor uw taak moet inhuren. Vraag hen wie volgens hen goed is en wie volgens hen gewoon veelbelovend is.

Als je dit eenmaal weet, spring dan niet gewoon aan de Werken in de sales zonder ervaring telefoon en schakel de tekstschrijver in: neem je eigen tijd om erachter te komen wat je precies wilt op het gebied van verkoop en omzet. Met welk percentage wilt u dat uw bedrijf groeit nadat u een nieuwe verkoopbrief heeft ontvangen? Ken dit feit. Op die manier kun je in gesprek gaan en zeggen: “Ik wil dit, kun jij het?” bespaart zowel u als de copywriter veel kostbare tijd.

Bam, Presto Winsten: Als je dit simpele ding doet, sta je zo ver boven de vele klanten die tegenwoordig naar copywriters komen. Geloof me, ze zullen dit respecteren. De copywriter zet werk in het plan dat ze bedenken. En dan nemen ze de tijd om uit te leggen wat het voor jou en je bedrijf betekent. Bovendien kunnen ze een betere garantie geven dan ze zeiden dat ze zouden doen. Dit zal u helpen het risico van u af te nemen en u zult zich zelfverzekerder voelen. Mijn punt is simpel: doe je best om een echte vriendschap op te bouwen met deze copywriter voor de toekomst.